سه‌شنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۳۴
تبیین فلسفه قیام امام حسین(ع) محور سخنرانی‌ها باشد

حوزه / مدیرکل اداره اوقاف وامور خیریه استان قزوین گفت: مبلغین در ایام ماه محرم فلسفه قیام سیدالشهد را برای آغحاد مردم به ویژه نسل نوجوان وجوانان در جامعه تبیین نمایند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از قزوین، حجت الاسلام سید مصطفی مجیدی امروز در همایش مبلغین که در سالن اجتماعات اداره کل اوقاف وامور خیریه استان قزوین برگزار شد ضمن تسلیت فرارسیدن ایام ماه محرم گفت: مبلغین در ایام ماه محرم فلسفه قیام سیدالشهد را برای آغحاد مردم به ویژه نسل نوجوان وجوانان در جامعه تبیین نمایند

حجت الاسلام مجیدی خاطرنشان کرد: مقام امام حسین علیه الاسلام تا آنجا بالاست که حضرت رسول اکرم (ص) در مورد ایشان فرمودند» که «حسین از من است ومن از حسین»، جمله ای که اگر به خوبی در آن تعمل کنیم می توانیم مقام ومنزلت بی پایان سرور وسالار شهیدان را متوجه شویم.

وی ادامه داد: امروز هم کشورهای آزادی خواهی که الگوی خود را نهضت حسینی قرار داده اند موفق وتوانستند بر جهان استکبار غلبه کنند.

وی ادامه داد:مطالعه زندگی آن حضرت درس مقاومت وایستادگی در برابر ظالمان را به ما می آموزد وسبب خواهد شد در برابر دشمنان مقاوم تر شویم.

حجت الاسلام مجیدی بیان کرد: امروز باید مبلغین و روحانیت بازخوانی سخنرانی های سیدالشهدا(ع) و خطبه های آن حضرت را در ایام محرم و محافل عزاداری مورد بازنشر قرار داده تا جامعه ما با روح قیام حسینی و هدف نهایی آن حضرت برای اصلاح جامعه آشنا شود.

وی ادامه داد: واقعه عاشورا نقش به سزایی در زندگی، رشد تکامل و گسترش اسلام داشته و همچون چراغی روشن در جلو راه امت اسلامی نور افشانی کرده است.

حجت الاسلام مجیدی بیان کرد: زندگی امام حسین(ع) فقط در روز عاشورا خلاصه نمی‌شود،همه جنبه‌های زندگی حضرت را باید دید، خطبه‌های امام(ع) قبل از عاشورا را هم باید خواند و در آن تأمل کرد.

انتهای پیام /

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha